Diari Més

Successos

Detingut per donar una puntada de peu a un agent després de robar a l'interior d'un vehicle

L'home va agredir l'agent en negar-se a sotmetre's a un escorcoll

L'home va ser detingut al carrer Zamenhof pels Mossos d'Esquadra, que es van dirigir al lloc dels fets amb diverses patrulles.

Detingut per donar una puntada de peu a un agent després de robar a l'interior d'un vehicleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, ahir dilluns 6 de novembre, un home per agredir a un agent després de robar a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Jaume I de Tarragona. Es tracta d’un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Calafell, el qual va intentar fugir dels agents i posteriorment s’hi va enfrontar de forma violenta en negar-se a sotmetre’s a un escorcoll.

Els fets van succeir prop de dos quarts de 7 de la tarda, quan un testimoni va alertar als Mossos d’Esquadra que una parella s’estava discutint al carrer Jaume I. A més, el testimoni també va apuntar que creia que l’home podia haver robat a l’interior d’un vehicle que estava estacionat al mateix carrer. Diverses patrulles dels Mossos es van dirigir al lloc dels fets. La parella, en adonar-se de la presència del cos policial, va fugir en direcció al carrer Doctor Zamenhof.

Els agents de la policia autonòmica van fer recerca dels dos individus, els quals van ser localitzats en un portal del carrer Doctor Zamenhof. Un cop allà, els Mossos van voler escorcollar a l’home, el qual s’hi va negar tot agredint als agents. Concretament, l’individu va propinar una puntada de peu a un agent, al qual també va esgarrapar. Finalment els Mossos van poder procedir a l’escorcoll i li van trobar un aparell sostret de l’interior d’un vehicle, a més de la ràdio del mateix turisme amagada al portal en el qual es trobava la parella.

L’individu va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat, robatori amb força a l’interior del vehicle i danys lleus, ja que també va trencar una porta d’una puntada de peu.

L'home va ser detingut al carrer Zamenhof pels Mossos d'Esquadra, que es van dirigir al lloc dels fets amb diverses patrulles.

Detingut per donar una puntada de peu a un agent després de robar a l'interior d'un vehicleCedida

tracking