Diari Més

Solidaritat

Tarragona recull 2.720 quilos de vidre contra el càncer de mama

En el marc de la campanya ‘Recicla vidre per elles’, es van instal·lar 12 contenidors roses a la ciutat i, per cada quilo dipositat, es donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer

Es van instal·lar una dotzena de contenidors roses solidaris a la ciutat de Tarragona.

Tarragona recull 2.720 quilos de vidre contra el càncer de mamaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 2.720 quilos de vidre han estat reciclats en la dotzena de contenidors roses instal·lats a Tarragona en el marc de la campanya ‘Recicla vidre per elles’. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Tarragona i Ecovidrio en motiu del Dia Contra el Càncer de Mama, destina un euro per cada quilo de vidre recollit a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha posat en marxa aquesta campanya solidària per tercer any consecutiu. Aquest cop la iniciativa s’ha estès per 20 ciutats de tot el territori, entre elles Tarragona, Sevilla, Lleó, Madrid o la Coruña, per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. El nombre total de contenidors instal·lats va ser de 146.

tracking