Diari Més

Empreses

El Port de Tarragona es promociona com a enclavament per a líquids a granel

La jornada vol millorar el posicionament, les infraestructures i els serveis del Port de Tarragona

Imatge aèria del moll de química del Port de Tarragona.

El Port de Tarragona es promociona com a enclavament per a líquids a granelCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port deTarragonaes promociona com a enclavament per a líquids a granel amb la jornada Workshop Hub Day 2017, que se celebrarà els dies 23 i 24 de novembre, informa l'Autoritat Portuària deTarragona (APT).

La jornada l'organitzen conjuntament l'APT, el clúster ChemMed i les terminals portuàries d'emmagatzematge líquid, tant químic com petroquímic, de la infraestructura tarragonina.

L'objectiu de la trobada és buscar línies de millora i potenciació del Mediterrani com a plataforma logística del sud d'Europa i com a porta d'entrada alternativa a la zona ARA (ports d'Amsterdam Rotterdam i Anvers).

Els fluxes procedents d'Orient Mitjà entren a Europa pels ports de la zona ARA i la centralització de les mercaderies al nord d'Europa perjudica la regió mediterrània.

La jornada ha de servir per posar en comú les visions, opinions i necessitats dels diferents actors del mercat per millorar el posicionament, infraestructures i serveis del Port deTarragona.

La idea és detectar quins són els punts forts i febles de les instal·lacions tarragonines per promoure-les com una opció sostenible per als clients dins d'un mercat racionalitzat.

Experts del sector, com la consultoria Argus, participaran en aquesta jornada per donar a conèixer als assistents els fluxes existent, l'oferta, demanda i tendències del mercat.

tracking