Diari Més

Societat

El cineasta David Aymerich impartirà un taller de guió cinematogràfic a Tarragona

Les sessions tindran lloc la segona i tercera setmana de novembre al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

El Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.

El Centre Cívic de SPiSP no té assistent social des de fa cinc mesosAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona i el cineasta David Aymerich porten a Tarragona un taller de guió cinematogràfic, el qual s’impartirà al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau. Aquest taller, organitzat per la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, tindrà lloc aquest mes de novembre.

Aymerich, guionista, director i productor del llargmetratge tarragoní El Dulce Sabor del Limón, així com el seu pròxim film i salt internacional, Nordur, impartirà el Taller de guió els dimarts i dijous de la segona i tercera setmana de novembre (dies 14, 16, 21 i 23) de 18h a 2h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Aquesta nova iniciativa, dinàmica i pràctica, vol impulsar la cultura cinematogràfica a Tarragona, així com aportar activitats variades, des de l’experiència, per poder afrontar i resoldre de manera efectiva la creació i redacció professional d’un guió per a curtmetratges i llargmetratges de ficció.

Les inscripcions per tal de realitzar el taller de guió cinematogràfic s'obriran aquest dimarts 7 de novembre. Els interessats poden apuntar-se a través d'aquest web.

tracking