Diari Més

Premis

Lliurats els IV Premis Pere Valls Recasens

Els alumnes de l'Estudi de Música van interpretar l'Himne del Nàstic entre altres peces

Imatge dels premiats del IV Premi Pere Valls Recasens.

Lliurats els IV Premis Pere Valls RecasensMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona va acollir aquest dijous dia 2 al vespre el lliurament del IV Premis Pere Valls Recasens, el qual va tenir lloc a la sala d'actes de l'Antiga Audiència de la ciutat. Els premis estaven organitzats conjuntament per l'Ajuntament de Tarragona i la Secció d'Atletisme del Club Gimnàstic.

Entre els premiats i reconeguts destaquen Geberiy Dembaga Sosuko, el Nàstic Genuine, els clubs vallencs FACVAC i AAEET, l'Escola Riu Clar, el Patronat Municipal d'Esports i els coordinadors de l’execució dels treballs a l'Anella Mediterrània.

L'acte va concloure amb la interpretació de diferents peces musicals i l'Himne del Nàstic per part d'alumnes de l'Estudi de Música.

El Premi Pere Valls Recasens (1930-2011) porta el nom de qui fou directiu del Club Gimnàstic durant 25 anys, jutge nacional d'atletisme i persona molt implicada dins del món associatiu de la ciutat. Amb aquests guardons el Club Gimnàstic vol posar en valor la feina que moltes persones i entitats, tant de Tarragona com del territori, fan tant de manera professional com altruista. També vol transmetre els valors del l’esport als joves esportistes.

tracking