Diari Més

Les obres de l'escola Arrabassada, adjudicades per 3,7 milions d'euros

L’empresa encarregada d’executar-les serà Benito Arnó e Hijos en un termini de 22 mesos

Recreació virtual del nou edifici de l'escola, ubicat al costat del carrer Mercè Rodoreda.

Les obres de l'escola Arrabassada, adjudicades per 3,7 milions d'eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de l’escola de l’Arrabassada s’han adjudicat per 3.747.400 euros (sense IVA). El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va formalitzar l’adjudicació el passat 26 d’octubre a l’empresa constructora Benito Arnó e Hijos, qui se n’encarregarà d’executar les obres en un termini de 22 mesos.

Després d’una dècada de reivindicacions, alumnes, pares i professors del centre celebren l’arribada d’aquesta notícia. L’escola de l’Arrabassada fa anys que espera les obres del nou edifici, fet que comportaria abandonar els barracons on actualment es realitzen les classes. «Hem informat a totes les famílies i la gent està molt contenta. A títol personal ens fa il·lusió», expressaven des de la direcció del centre. Tal com recordaven, és l’onzè any esperant la construcció del nou centre educatiu, que s’ubicarà al costat del carrer Mercè Rodoreda.

El dia 22 de setembre, membres del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament de Tarragona van presentar el projecte complet del que serà la nova escola al conjunt de professors, direcció i l’AMPA. «Vam modificar algunes coses a tall de línia d’escola, com una reestructuració d’aules o espais, que estem esperant que s’aprovin», explicaven des de direcció. Tot i això, des del centre són optimistes perquè es tracta de modificacions que «no afecten al pressupost».

La nova escola de l’Arrabassada serà una realitat en aproximadament dos anys. Les obres tenen un termini de 22 mesos.

tracking