Diari Més

Dos detinguts per intentar robar en un pis gràcies a un mosso fora de servei

Els detinguts duien estris per tal de forçar panys i accedir a l’interior dels habitatges

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres 1 a Tarragona, una dona de 25 i un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i de la República de Guinea, respectivament, veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltant de les 00.00 hores del dia 1 de novembre, un mosso fora de servei va veure una noia a l’interior del replà d’un edifici d’habitatges del carrer Roger de Llúria de Tarragona, asseguda a l’escala amb actitud d’espera.

A la poca estona, un veí va informar a l’agent que algú havia forçat el pany de casa seva i que havia quedat inutilitzat. També va manifestar-li que minuts abans havia vist com una parella marxava del portal de l’immoble i que no eren veïns de l'edifici.

L’agent fora de servei va sol·licitar recolzament policial per tal de dur a terme la recerca, per les proximitats de l’immoble, de la parella que presumptament havia intentat accedir a l’habitatge forçant el pany.

Gràcies a la descripció que va fer el testimoni sobre dels lladres i la reacció de l'agent fora de servei, una patrulla va poder localitzar-los a prop del lloc dels fets.

L’home i la dona localitzats, duien estris a sobre per tal de forçar panys i accedir a l’interior dels habitatges.

Els agents van procedir a la detenció d’ambdues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a domicili en grau de temptativa.

Els detinguts, que acumulen tres antecedents per delictes contra el patrimoni, han passat aquest dijous dia 2 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking