Diari Més

Municipal

Abelló: «Ballesteros manté el suport al 155 i fulmina els Jocs»

El portaveu del PDeCAT considera que, amb el suport a l’aplicació de l’article 155, l’alcalde de Tarragona «està col·laborant amb el cessament del soci més fiable dels Jocs, la Generalitat»

Imatge del Pavelló poliesportiu de l'Anella Mediterrània a CampClar.

El CSD encara ha de transferir 12,5 milions d'euros als Jocs MediterranisTarragona 2018

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha criticat que Josep Fèlix Ballesteros doni suport a l’article 155, ja que considera que d’aquesta manera l’alcalde «està col·laborant amb el cessament del soci més fiable que ha tingut fins ara els Jocs Mediterranis, la Generalitat de Tarragona». Aquestes declaracions s’han fet quan en pocs dies –el 5 de novembre- farà un any que es va anunciar l’ajornament dels Jocs Mediterranis. «Un any després d’aquest ridícul internacional, el PSC, amb el seu suport incondicional al PP, torna a posar en perill la celebració dels Jocs», ha etzibat el portaveu del grup municipal.

Abelló ha pregunta a l’equip de govern PSC-PP) quin és el seu pla per tirar endavant l’esdeveniment esportiu. «Falten menys de vuit mesos per al seu inici i hi ha multitud de projectes pendents», ha assegurat el portaveu del PDeCAT, que ha posat d’exemple la inexistència de la piscina olímpica, la quarta fase del Palau d’Esports, les obres del Camp de tir, la reforma del Velòdrom, l’adjudicació de nombrosos serveis i altres treballs també pendents als municipis seus.

tracking