Diari Més

Part Alta

Els veïns de La Catedral denuncien voreres trencades pels camions de neteja

Segons apunten, s'ha tornat a fer malbé pocs dies després de reparar-les

Les voreres trencades a la Part Alta

Els veïns de La Catedral denuncien voreres trencades pels caminons de neteja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de veïns de La Catedral denuncia que les voreres ubicades al carrer Cavallers i a la Plaça del Pallol estan trencades dies després que l'Ajuntament de Tarragona talles els carrers durant 48 hores i sense previ avís als veïns per realitzar les tasques de reparació.

Jordi Ferré president de l'entitat apunta que «tot just arreglades i ja tornen a estar exactament igual» i apunta que «els vehicles de FCC són unes camionetes de gran tonatge que passen pels carrers del barri recollint la brossa i destrossen el mobiliari urbà». Recorda que «no és la primera vegada que passa, cada dos per tres tenim el mateix problema» i es pregunta «qui paga aquestes destrosses el ciutadà o F.C.C».

També denuncia haver traslladat el problema abans d'agost a la consellera de neteja, Ivana Martínez i no ha rebut cap tipus de resposta al respecte. D'altra banda, assegura que també està a l'espera de la resposta en relació a la problemàtica traslladada al consistori sobre la pèrdua d'oli de diferents efectius de maquinària de neteja. Els veïns asseguraven que era una problemàtica habitual donat el perill de què els vianants poguessin relliscar i apuntaven que «per a la Part Alta destinen vehicles que no sabem ni si han passat la ITV.

Imatge d'un camió de FCC per la Part Alta

Els veïns de La Catedral denuncien voreres trencades pels caminons de netejaJordi Ferré

Voreres trencades pels caminos de neteja.

Els veïns de La Catedral denuncien voreres trencades pels caminons de netejaJordi Ferré

tracking