Diari Més

Els contraris al pla de la Budellera demanen una reunió a l'equip de govern

Els dirigents veïnals van afirmar que «sabem que els tècnics municipals estan treballant el contingut del projecte»

Un nodrit grup de persones ja va protagonitzar una caminada reivindicativa el passat 15 de gener.

Tarragona protestarà contra el Pla de la Budellera el 21 d'octubreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els col·lectius favorables a mantenir la zona de la Budellera amb nivells urbanístics similars als actuals, i contraris a la construcció d’un nou barri amb capacitat per albergar prop de 13.000 habitants, consideren necessari mantenir una reunió amb responsables del govern municipal per poder conèixer de primera mà l’estat de la qüestió. Tant el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FUBT), Antonio Peco, com la presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de l’Àrea de Llevant, Gemma Fusté, van informar a aquesta redacció que no disposen d’informació del contingut del nou projecte que els promotors han presentat a l’Ajuntament i que el que coneixen del mateix és «pel que publiquen els mitjans de comunicació».

Els dirigents veïnals van afirmar que «sabem que els tècnics municipals estan treballant el contingut del projecte». Fusté va afegir que «volem una reunió, ja que ens van prometre que ens mostrarien maquetes, a la qual cosa es van comprometre, i mantenir una trobada entre totes les parts implicades». En aquest context, Peco va comentar a aquesta redacció que «l’única informació de què disposem és la que els promotors han facilitat a la premsa». Les diverses organitzacions que treballen per una Budellera poc urbanitzada i més sostenible estan pendents de rebre l’oportuna documentació per poder elaborar les corresponents al·legacions».

Per altra banda, Salvem la Budellera, plataforma que va ajornar la cadena humana que havia de celebrar-se el passat 21 d’octubre a causa de la situació política a Catalunya, encara no han acordat una nova data.

tracking