Diari Més

El secretari general de VOX, amb els policies destinats a Tarragona

El responsable del partit va visitar el vaixell policial atracat al Port de Tarragona

Ortega amb un responsable de la Guàrdia Civil al vaixell policial del Port de Tarragona.

El secretari general de VOX, amb els policies destinats a TarragonaVOX

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del partit ultradretàVOX,JavierOrtega, ha visitat aquest diumenge els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que estan destinats a Tarragona dins l'operatiu que va posar en marxa el Ministeri de l'interior a causa de la celebració del referèndum de l'1-O.

El dirigent del partit, acompanyat per membres tarragonins de la formació, va visitar el vaixell policial que està atracat al port de Tarragona, on va ser rebut per comandaments i va reunir-se també amb agents. Segons les piulades del mateix Ortega (que en el seu perfil a Twitter té una imatge del penyal de Gibraltar) i on afirma, literalment que es dedica a la política, «pordefenderla Vida, laLibertadylaNación.¡Rendirse,jamás!», també es va reunir amb agents als hotels on estan instal·lats, amb qui va compartir les seves «poques hores de descans».

El responsable deVOXva donar suport als agents dels dos cossos policials en la reivindicació, que encapçala l'organitzacióJustapol, d'equiparació de sous entre els policies estatals i els autonòmics. Ortega també va mostrar el seu suporta la tasca que estan realitzant els dos cossos policials a Catalunya.

El dissabte anterior, Ortega es va reunir amb simpatitzants de la formació a Tarragona i diumenge va participar en la concentració convocada per SCC a Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya.

El secretari general de VOX reunit amb diversos agents.

El secretari general de VOX, amb els policies destinats a TarragonaVOX

Ortega, al davant del vaixell que acull els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Tarragona.

El secretari general de VOX, amb els policies destinats a TarragonaVOX

tracking