Diari Més

Societat

L'Hospital Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversari

Un total de 450 treballadors van gaudir de la festa, celebrada el passat 27 d’octubre a PortAventura

En la celebració hi van assistir 450 treballadors del centre sanitari.

El Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Convencions de PortAventura World va acollir, el passat divendres 27 d’octubre, el sopar de gala del 50è aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII. Un total de 450 treballadors del centre sanitari van gaudir de la festa, que va incloure el sopar, els parlaments de les autoritats convidades i del directius de l’Institut Català de la Salut i de l’Hospital Joan XXIII, la bufada d’espelmes del pastís del 50 aniversari i el sorteig de diferents regals. En concret es van sortejar lots de peces de roba del 50 aniversari, 12 entrades per anar al parc temàtic PortAventura World, dues estades en hotels amb encant i una bicicleta Mountain Bike.

L’acte també es va aprofitar per presentar el nou llibre institucional sobre l’Hospital Joan XXIII. Es tracta de l’obra 50 anys: Hospital Joan XXIII (1967-2017), de l’escriptor, pediatre i antropòleg, Xavier Alluè. Aquest és el segon llibre que Alluè escriu sobre el Joan XXIII, després del primer, publicat l’any 2009, Allà baix.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la directora gerent de l’Institut Català de la Salut, Candela Calle, del gerent de la Regió Sanitària de Tarragona, Roger Pla, i de tots els directius de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona. Aquesta comitiva estava encapçalada pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia, i pel director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons.

També es va comptar amb una bona representació d’altres institucions i empreses del territori com l’Ajuntament de Tarragona, amb la presència de la consellera de Polítiques d’Igualtat i Serveis a la Persona, Ana Santos, la del rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré, i la del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, entre d’altres. També hi havia molts ex gerents i ex directius de la institució, jubilats i jubilades il·lustres i molts treballadors de tots el serveis de l’hospital i de tots els estaments professionals: metges, infermeres, administratius, zeladors o personal de la neteja, entre d’altres.

Diversos directius de l'ICS també van ser presents a la festa.

El Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversariCedida

Brindis de Garcia i Pons.

El Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversariCedida

Moment en què els voluntaris van bufar les espelmes del pastís.

El Joan XXIII celebra el sopar de gala del 50è aniversariCedida

tracking