Diari Més

La Sala Trono aconsegueix quatre nominacions als premis Butaca

Ha estat amb l’obra ‘Els tres aniversaris’ i el públic pot votar a favor de les nominacions per internet

Imatge promocional de l'obra 'Els tres aniversaris', que es va estrenar a Tarragona.

La Sala Trono aconsegueix quatre nominacions als premis ButacaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Millor espectacle, millor direcció (Jordi Prat i Coll), millor actriu protagonista (Rosa Boladeras) i millor vestuari són les categories dels premis Butaca a les quals opta la darrera producció de la Sala Trono, 'Els tres aniversaris'. L’espectacle, fruit de la col·laboració dels Ajuntaments de Tarragona, Valls i Reus, amb la participació també de la sala Villaroel de Barcelona i el teatre de Salt, es va estrenar el mes d’abril a Tarragona, i del 5 de maig a l’11 de juny va fer temporada a la Villaroel.

L’obra de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf s’emmiralla en Les tres germanes de Txékhov, i suposa un retrat contemporani i amb tocs de comicitat d’una generació que, tot i tenir les millors eines per aconseguir la felicitat, es troba insatisfeta. Després de rebre excel·lents valoracions per part de la crítica, les nominacions als premis Butaca refermen el rotund èxit de l’espectacle. Els Premis Butaca són els guardons de referència del món del teatre a Catalunya. Van néixer l’any 1995 i són els primers premis escollits exclusivament pels espectadors, lliures de manipulació i independents de qualsevol organització vinculada professionalment al món de l’espectacle.

Aquests elements l’han convertit en un guardó altament valorat per la professió teatral del nostre país i pel públic en general. El públic ja pot fer efectiva la seva votació en favor de les nominacions de la Sala Trono mitjançant la pàgina web www.premisbutaca.cat. Amb tot, la Trono espera un nou èxit.

tracking