Diari Més

La Platja del Miracle, escenari d'una història d'amor xinesa

La Tarragona Film Office ha col·laborat en el rodatge donant suport a la búsqueda de localitzacions

La protagonista de la història d'amor.

La Platja del Miracle, escenari d'una història d'amor xinesaTarragona Film Office

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Platja del Miracle va esdevenir l'escenari perfecte per una història d'amor entre los actors xinesos protagonistes de la sèrieWandering Reborn Flower. Es tracta d'una producció de la televisió xinesa on l'actor i model, Peter Ho, molt conegut al país del sol naixent és el protagonista, secundat pels joves emergents Lin Yun i Song Weilong.

La història tracta sobre una noia que és a punt de morir en caure al mar. Mentre el seu nuvi creu que està morta, ella se salva, però perd la memòria. Més tard, arriba a Barcelona per estudiar art i s'enamora d'un noi de bona família. Aquesta família es dedica a la comercialització d'obres d'art i organitza una exposició on la protagonista es troba amb un artista xinès que resulta ser el seu nuvi que no reconeix en un primer moment. Tot es complica quan ella es torna a enamorar.En la seva història, el litoral de Tarragona també es converteix en l'escenari de diversos esdeveniments.

La sèrie ha gaudit de diverses localitzacions de Catalunya. És una producció de Nextel Travel per Kangxi Pictures. Compartim amb vosaltres algunes de les imatges de making of que ens han fet arribar.

La Catalunya Film Commission, es posa a disposició de la indústria audiovisual oferint, de forma totalment gratuïta, assistència en la recerca de localitzacions de rodatge i en la tramitació dels permisos on Tarragona és l'escenari principal.

Imatge del rodatge de la sèrie Wandering Reborn Flower.

La Platja del Miracle, escenari d'una història d'amor xinesaTarragona Film Office

tracking