Diari Més

Arqueologia

El V congrés internacional sobre arqueologia experimental a Tarragona finalitza al Museu del Port

Aquest divendres ha tingut lloc la jornada pràctica del congrés

Imatge dels experts participants al congrés.

Cloenda del V congrés internacional sobre arqueologia experimental a Tarragona@museuporttgna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest 27 d'octubre ha tingut lloc l'acte de cloenda del V Congrés Internacional d’Arqueologia Expermiental, el qual s'ha celebrat al Tinglado 4 i al Museu del Port de Tarragona.

L’activitat del congrés d'aquest últim dia s'ha traslladat al port on s’ha efectuat la jornadapràctica, que ha estat dividida en dues parts. La primera s'ha dut a terme aquest matí i s'ha dedicat a les experimentacions i demostracions que han oferit els congressistes per donar a conèixer les seves investigacions de manera pràctica. I durant aquesta tarda, aquestes activitats estaran obertes al públic, en un intent d'apropar l'arqueologia experimental a la societat.

En aquest acte de cloenda han participatJosep Andreu, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona; Lluís Rovira, director de la Institució CERCA (Centres de Recerca de Catalunya); Maria Targa, gerent de l’IPHES, i Isabel Cáceres,presidenta de l’Associació Experimenta.

El congrés va començar el passat dilluns 25 i durant la setmana ha reunitmés de 150 experts en arqueologia de diferents països, com França, Anglaterra, Marroc, Itàlia, Polònia o Japó.

Imatge de la cloenda que s'ha dut a terme al Museu del Port de Tarragona.

Cloenda del V congrés internacional sobre arqueologia experimental a Tarragona@museuporttgna

tracking