Diari Més

Municipal

Les obres de renovació del passeig Marítim s'adjudicaran a principis del 2018

Els treballs tindran una durada aproximada de vuit mesos

imatge virtual de com quedarà el passeig Marítim un cop renovat.

Les obres de renovació del passeig Marítim s'adjudicaran a principis del 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tràmits per poder treure a licitació les obres de renovació del Passeig Marítim ja estan enllestits. El Consell d’Administració del Port de Tarragona va acceptar ahir la mutació demanial a favor del Port aprovada fa uns dies en el ple municipal de l’Ajuntament de la ciutat per poder treure a licitació el projecte de renovació del passeig durant aquest mes de novembre. Així doncs, en els propers dies sortirà a concurs la licitació de l’obra amb l’objectiu que a principis de l’any 2018 comencin les obres, que es preveu que tinguin una durada de vuit mesos.

El projecte contempla la remodelació del Passeig Marítim de la Platja del Miracle en la zona de construcció de la nova passarel·la per adaptar-lo a la nova realitat de connexió de la façana marítima amb la ciutat. Amb aquests treballs es vol que el passeig, junt amb les instal·lacions portuàries més properes d’ús ciutadà –com el port esportiu, el dic de Llevant i la zona lúdico-cultural del Moll de Costa- tinguin un ús més urbà i per a vianants i siguin de millor accés.

En el marc del projecte d’urbanització es preveu la pavimentació d’un vial amb un carril per cada sentit, carril bici, zona de pas per a vianants més ampla, jardineria i arbrat i nou enllumenat. El pressupost de l’obra és de poc més d’1.200.000 euros + IVA.

tracking