Diari Més

El matrimoni francès que va perdre el cotxe a la ciutat torna a recuperar-lo

L’havien estacionat a l’avinguda Andorra, però no van ser capaços de trobar-lo i la Guàrdia Urbana el va localitzar fa dues setmanes

El matrimoni francès dinant amb Carlos Segarra.

El matrimoni francès que va perdre el cotxe a la ciutat torna a recuperar-loCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El matrimoni francès que va perdre el cotxe a Tarragona el passat 23 de setembre ja torna a disposar del vehicle. La parella va tornar a la ciutat el passat cap de setmana i es va dirigir al dipòsit municipal de vehicles, on s’hi trobava el seu cotxe després que la Guàrdia Urbana el localitzés a l’avinguda Andorra. A l’interior, hi van trobar intactes totes les seves pertinences, que estaven a la vista. Per celebrar la troballa, el matrimoni francès va anar a dinar amb una de les persones que els van ajudar a buscar el seu Mercedes: el propietari de l’hotel Urbis, Carlos Segarra.

Segarra, informava del «final feliç del cotxe perdut» a través de les xarxes socials, i adjuntava una fotografia on hi apareixen els dos protagonistes de la història. Cal recordar que Segarra va acompanyar al matrimoni arreu de la ciutat per trobar el vehicle, després que l’home informés al propietari de l’hotel Urbis que no recordava on l’havia deixat. Els francesos van haver de marxar a Peñíscola, on acabaven le seves vacances, amb un cotxe de lloguer. Després, van tornar a França amb el mateix vehicle. Per sort, l’assegurança s’ha fet càrrec de totes les despeses i el Mercedes ja ha tornat a França.

tracking