Diari Més

Cultura

El festival REC 2017 ja té nova imatge

Al novembre hi haurà un programa previ al festival sota el títol Women On Fire realitzats per dones directores

Imatge del cartel REC 2017.

El festival REC 2017 ja té nova imatgeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XVII edició del Festival REC de Tarragona ja té nova imatge per aquest any 2017. La imatge del cartell és la silueta d'una ortiga i ha estat dissenyadapels tarragonins Àngela Balcells i Pablo Carpal, guanyadors del concurs de disseny promogut pel festival.Segons els propis autors, es tracta d’una imatge al·legòrica del festival com a catalitzador cultural al territori.

El festival, que tindrà lloc del 4 al 10 de desembre, anirà precedit d’un programa previ durant el mes de novembre. Enguany, aquest tast previ al festival sota el títol Women On Fire, estarà centrat en films realitzats per dones directores.

El programa es podrà veure els dies 7, 14, 23 i 30 de novembre a l’Auditori CaixaForum del carrer Colom, a les 20h de la tarda.

La primera sessió, el dimarts 7, comptarà amb la presència de la directora catalana Elena Martín, que, després de protagonitzar la multipremiada Les amigues de l’Àgata, presentarà la seva òpera prima com a directora, Júlia Ist. Elsaltres films que es podran veure al programa són Rara, el dimarts 14, Chavela, el dijous 23 i L’estiu de Sangaile, eldijous 30.

La programació completa de novembre es pot consultar al web, o a les xarxes socials del festival.

tracking