Diari Més

Societat

L'actor Francesc Orella (Merlí) farà una clase magistral a l'Espai Jove Kesse

La xerrada ‘Merlí, som peripatètics?’ tindrà lloc el proper divendres 27 d’octubre a les 18h

La xerrada se centrarà en la la trajectòria de l'actor i en com es viu la joventut en en el context d'una sèrie com és Merlí.

L'actor Francesc Orella (Merlí) farà una clase magistral a l'Espai Jove KesseCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primera vegada a Tarragona, el professor 'Merlí', interpretat per l’actor Francesc Orella, ens oferirà una classe magistral en format xerrada per entendre que pensar és actuar i, tal com feien els peripatètics tot passejant, també és descobrir un món ple d’oportunitats.

L’acte oferirà dos blocs temàtics, un centrat en repassar la trajectòria teatral de l’actor i intèrpret Francesc Orella i la segona part, dedicada a comentar com es viu la joventut en el context d’una sèrie com és Merlí. Des de la perspectiva d’un professor de secundària com Merlí de caràcter molt polièdric i amb infinitat de registres, es procurarà un diàleg obert sobre com s’exposa a la sèrie el retrat de l’adolescència i els aspectes claus d’aquesta etapa.

Aquest acte es troba en el marc del cicle d’activitats trimestrals per a joves, Tardor Tarragonajove, on es poden trobar més de 50 propostes educatives i culturals. La totalitat d’aquests cursos, tallers i activitats són gratuïtes i cal que es reservi plaça per la pàgina web www.tarragonajove.org.

Francesc Orella, també al Teatre Tarragona amb l’obra 'Art'

Al finalitzar aquest acte, també es podrà veure el Francesc Orella acompanyat de Pere Arquillué i Lluís Villanueva a l’obra Art, la qual es representarà a les 21h al Teatre Tarragona. Entrada general, 26€ i preu especial a 12 euros per a joves de menys de 25 anys.

Tres actors formidables per a un dels grans èxits de la temporada! Una obra poderosa en què tres amics discuteixen sobre l’art contemporani i l’amistat que se suposa que els uneix. El gran èxit de la dramaturga francesa Yasmina Reza, Art, és una de les comèdies contemporànies més traduïdes i que més s’ha representat per tot el món, captivant milers d’espectadors. Estrenada el 1994, està ambientada a París, a finals de la dècadadels anys 80 del segle passat.

Es tracta d’una comèdia intel·ligent i enèrgica, adaptada per Jordi Galceran i dirigida per Miquel Gorriz, sobre l’art i el valor de l’amistat. La relació de tres personatges, interpretats per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, comença a trontollar arran d’una discussió sorgida quan comenten un quadre pintat de blanc.

tracking