Diari Més

Cultura

Visites al cementiri i llegendes de Tarragona entre les activitats del Tarrorífic

Les activitats es realitzaran del 26 d'octubre a l'11 de novembre amb motiu de Tots Sants

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez i el gerent d'Argos, Julio Villar, durant la presentació de la programació del Tarrorífic.

Visites al cementiri i llegendes de Tarragona entre les activitats del TarroríficMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Tarrorífic' és una iniciativa turística i cultural impulsada per Argos i Tarragona Turisme amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Inclou un conjunt d’activitats com són les recreacions sobre les llegendes de Tarragona, visites al cementiri per conèixer el seu valor artístic i històric, i un espectacle per reviure el món on Bram Stoker va crear la seva obra Dràcula.

La consellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, ha afegit durant la presentació aquest 24 d'octubre que, «les activitats de Tarrorífic atrauen visitants i és un producte que volem integrar a la nostra oferta de turisme cultural».

Per la seva banda, el gerent d’Argos, Julio Villar, ha destacat la bona acollida de les edicions anteriors de les rutes sobre llegendes de la ciutat que han fet que aquest any s’ampliïn les propostes amb visites al cementiri i un homenatge a la novel·la gòtica de Bram Stoker.

Les activitats es realitzaran del 26 d'octubre a l'11 de novembre i tenen un preu de 10-15€ . Cal reservar a través del correu electrònic reservas@argostarragona.cat. Trobareu mésinformació AQUÍ i a l’Instagram @tarrorific.

tracking