Diari Més

Tots Sants

Les parades de castanyes tornen als carrers de Tarragona per Tots Sants

També s’instal·len una dotzena de punts de venda de flors davant del cementiri

Imatge d'arxiu d'un jove fent castanyes en una parada instal·lada a la via pública.

Les parades de castanyes tornen a omplir Tarragona per Tot SantsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional venda de castanyes s’inicia aquest dimarts, 24 d’octubre, a la ciutat de Tarragona en motiu de Tots Sants. Enguany hi haurà un total de 19 parades repartides pel centre de la ciutat i els barris, les quals vendran aquests fruits típics de la tardor fins el dijous 2 de novembre.

Els encarregats de vendre castanyes en aquestes parades són alumnes dels centres educatius, associacions i entitats sense ànim de lucre o clubs esportius. La majoria de les parades, d’una dimensió màxima de 10 metres quadrats, es troben distribuïdes pels carrers del centre de la ciutat, a més d’una al barri de Sant Pere i Sant Pau i una altra a la Vall de l’Arrabassada. Inicialment s’havien previst 55 ubicacions però finalment s’han autoritzat les 19 sol·licituds presentades.

D’altra banda, aquesta setmana també s’han instal·lat 12 parades de venda de flors, també en motiu de Tots Sants, a l’esplanada de davant del cementiri. Les parades estaran ubicades en aquest espai fins al dijous 2 de novembre.

tracking