Diari Més

Vida Social

Dos seguidors del Nàstic es casen a la Televisió Galega

Javier, gallec, va traslladar-se a Salou per viure amb la Rita, veterinària i aficionada al Nàstic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rita porta la samarreta del Nàstic allà on va. Nascuda a Tarragona i veïna de Salou, aquesta veterinària de 45 anys és molt coneguda per la seva faceta com a professora de country, amb centenars d'alumnes que aprenen les seves instruccions de ballenlínia. Els dos han explicat la seva història d'amor molt particular a la televisió galega, al programa Casados! a de la televisión autonòmica.

Rita que s'autodefineix com una persona molt activa explica amb humor i entusiasme, en perfecte gallec, com vaconèixeraJavier. El fet de ser tan activa la va portar a fer el Camí de Santiago. En finalitzar el camí, a la PlaçaObradoiro, es van trobar de casualitat i va començar una història d'amor que els va portar a viure junts en poc temps.

ElJaviseguidor del celta,va fer-se soci del Nàstic tan aviat vaarribar a Tarragona, el 6 de gener de 2014, i va descobrir l'emoció i sentiment de la Rita pel club tarragoní. Des de llavors, gaudeixen junts de tots els partits. També van arribar al programa per casualitat com expliquen a les entrevistes. Es van casar el 29 de juliol alCastelodeVillasabrosodePontearas (Pontevedra) i el programa que ha sigut emès en els darrersdies, els ha regalat un DVD de la seva història i una escapada romàntica, tot i que el romanticisme el troben fins i tot al Camp del Nàstic.

El Javi i la Rita a la televisió gallega.

Dos seguidors del Nàstic es casen a la Televisió GalegaTelevisió Galega

tracking