Diari Més

Cultura

Arrenca la campanya 'Siente Teruel' a Tarragona

A la carpa hi haurà degustació de productes, experiències virtuals i recreacions de la societat burgesa modernista

Imatge de la presentació de la campanya que ha tingut lloc a l'hotel Urbis.

Arrenca la campanya 'Siente Teruel' a TarragonaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant aquest cap de setmana, del 20 al 22 d'octubre, la província de Teruel es promociona a Tarragona sota el lema de la campanya 'Siente Teruel a Tarragona', per apropar-nos l'oferta turistica i gastronòmica que ofereix la província.

L'acció promocional ha començat aquest divendres 20 d'octubre amb un acte de presentació a l'hotel Urbis. L'acte ha comptat amb la presència de la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, i els presidents de les diputacions provincials, Ramón Millán i Josep Poblet.

A la terrassa de l’hotel s'han reunit representants del sector turístic i social que han compartit els vincles comuns de les dues províncies, com la Via Verda que travessa les dues regions i l’arquitectura modernista, representada per l’arquitecte tarragoní Pablo Monguió que també va ser arquitecte municipal i provincial de Teruel. A més, s'havisualitzat un recorregut en 3D pels principals recursos del territori i un artista local, Adrián Zapater, ha realitzat una pintura amb dues imatges emblemàtiques de les dues ciutats.

Aquest acte ha donat el tret de sortida a un cap de setmana promocional de la ciutat de Teruel, ja que a l'alçada de la Font del Centenari, a la Rambla Nova de Tarragona, s'insta·larà una petita carpa amb degustacions, activitats i photocall, entre d'altres, per apropar al públic l'interès per conèixer els racons de la província aragonesa.

tracking