Diari Més

Societat

Tarragona estrena un programa d'activitats solidàries de tardor

El cicle programa espectacles i activitats gratuïtes per a públic familiar

La consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez, en la roda de premsa de presentació de la programació d'activitats solidàries de tardor.

Tarragona estrena un programa d'activitats solidàries de tardorMauri| Ajuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tarragonins i les tarragonines podran guadir, durant aquesta tardor, d’un programa d’activitats solidàries. L’Ajuntament de Tarragona ha decidit impulsar aquesta iniciativa després de l’èxit de públic de la programació que organitza a l’estiu i que es va realitzar a l’espai Jove la Palmera. Aquesta tardor es reeditarà el format, que compta amb rondalles, contes teatralitzats i jocs del món.

L’eix principal d’aquest trimestre és reforçar l’educació en valors i donar a conèixer els drets dels infants. Segons la consellera de Joventut i Cooperació, Ivana Martínez, «la novetat és descentralitzar les activitats i apropar-les als barris». Totes les activitats són d’accés lliure i gratuïtes.

Programació

25 d'octubre

Terrabastall de contes.Rondalles i contes sobre l’amistat, la cooperació entre persones i els valors. A càrrec de les Gates Gatunes a la sala d’actes del Espai Jove Kesse.

Del 6 al 19 de novembre

Exposició dels Drets dels Infants al pati de l’IMET. En col·laboració amb el Consell dels Infants. En el marc del Dia Internacional dels drets dels infants.

20 de novembre

Dia Internacional del Dret dels Infants- Dret al Joc i al lleure. Jocs del món,activitats i jocs col·laboratius.

17-18.30 h. Activitat transversal organitzada pels departaments de cooperació, Consell d’Infants i Centres Cívics.Simultàniament als Centres Cívics de Bonavista, Part Alta, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Torreforta.

24 de novembre

Tots els colors dels contes.

Contes de la diversitat. A càrrec de la Karme González a la Ludoteca del Centre Cívic Torreforta.

30 de novembre

Kamishibai- El teatre de paper

La història narrada: El secret de Vicenç Ferrer. A càrrec de la Fundació Vicente Ferrer, a la Ludoteca del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

De l'1 al 15 de desembre

ExposicióTransformant el món: els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Organitza la regidoria de Cooperació amb la col·laboració de l’Associació de les Nacions Unides a Espanya, al vestíbul del Centre Cívic de Sant Salvador.

21 de desembre

Espectacle familiar de contes teatralitzats: Amb gust de cafè.

A càrrec de Carles Cuberes sala d’actes del Espai Jove Kesse

DINS EL PARC DE NADAL

Del 27 de desembre fins el 4 de gener de 2018

Exposició Els drets dels infants

27 de desembre (17.30 h.)

Rondalles: Un nadal de contes

Història d’aquí i d’allà que ens descobriran els veritables regals per a tot l’any. A càrrec de l’Imma Pujol.

Del 27 al 30 de desembre

Tallers Jocs de Comerç justIl'Estenedor de les Injustícies. Activitats familiars i especialment per a infants entre 8 i 12 anys. A càrrec de Setem Catalunya en col·laboració amb la regidoria de cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

tracking