Diari Més

Cultura

'Siente Teruel' arriba a Tarragona aquest cap de setmana

Amb ulleres de realitat virtual es podrà fer una ruta en moto pel Baix Aragó o visitar el parc Dinópolis

Imatge d'un dinosaure al parc Dinòpolis, Terol.

'Siente Teruel' arriba a Tarragona aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Teruel es promociona durant aquest cap de setmana, del 20 al 22 d'cotubre, a Tarragona amb la campanya 'Siente Teruel'. La província aragonesa vol apropar la seva oferta turísitica i gastronòmica a la nostra ciutat.

Sota el lema 'Siente Teruel en Tarragona' s’ha dissenyat una acció promocional que començarà aquest divendres 20 d'octubre amb un acte de presentació a l’Hotel Urbis que comptarà amb l’assistència de la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, i els presidents de les diputacions provincials, Ramón Millán i Josep Poblet.

Durant el cap de setmana, la Rambla Nova, a l'alçada de la Font del Centenari, acollirà una carpa d’informació turística on es presentaran els principals atractius de la província a través de mostres de productes, recreacions teatrals de l’època modernista, intervencions artístiques en directe, i amb ulleres de realitat virtual es podrà experimentar activitats com les rutes en moto pel Baix Aragó, un passeig pel museu miner o el parc Dinópolis.

Es tracta d’una iniciativa per despertar l’interès i que la ciutadania conegui l’oci i el turisme que ofereix Teruel per a tota la família.

tracking