Diari Més

La CUP portarà al plenari els registres de cotxes als pares d'una llar d'infants de Tarragona

La regidora Laia Estrada ha pogut comprovar 'en viu' el control de la Policia Nacional a la zona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de la CUP portarà al pròxim plenari municipal de Tarragona la polèmica pels registres que agents de la Policia Nacional «armats amb metralletes» realitzen a pares que recullen o porten els seus fills a la llar d'infants Tic-Tac, situada al costat de la comissaria, a la plaça Orleans.

Per la CUP es tracta d'un «assetjament intolerable a veïns i veïnes de la ciutat, especialment amb el precedent de violència del mateix cos policial el passat 1 d'octubre i de la presència amenaçadora de vaixells de guerra al Port de la ciutat».

Els cupaires consideren que s'està produint una intimidació de la població tarragonina «i emplacem al govern de la ciutat a posicionar-se al respecte». Consideren que l'alcalde s'hauria de posicionar pel que fa als escorcolls a veïns. Per aquest motiu, afirma la formació anticapitalista «hem registrat una pregunta per al proper ple, demanant a l'Alcalde què en pensa d'aquests escorcolls davant de llars d'infants i d'altres que hi pugui haver».

De fet, el control sobre la zona on hi ha la llar d'infants l'ha pogut comprovar 'en viu' la regidora de la CUP, Laia Estrada. Per acompanyar el comunicat, ha enregistrat un vídeo just davant la llar d'infants Tic-Tac i en ell es pot veure com, de manera immediata, han aparegut dos agents de la Policia Nacional per controlar què estaven fent.

Laia Estrada, regidora de la CUP, mentre enregistrava el comunicat davant la llar d'infants.

La CUP portarà al plenari els registres de cotxes als pares d'una llar d'infants de Tarragona

tracking