Diari Més

Metereologia

Ballesteros: «Arreglarem els desperfectes amb recursos propis»

La major afectació ha estat per arbres caiguts a la via pública o en finques particulars

Alguns dels desperfectes causats pel temporal a Tarragona.

Ballesteros: «Arreglarem els desperfectes amb recursos propis»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha fet aquest dijous una valoració dels desperfectes a causa del vendaval d'ahir dimecres, just en un dels punts de la ciutat que es va veure més afectat, al costat de la pèrgola del Parc de les Granotes, de la qual van caure a terra uns metres. «Arreglarem els desperfectes amb recursos propis», ha dit l'alcalde. L'afectació més gran ha estat per arbres caiguts a la via pública o en finques particulars, especialment a Rodolat del Moro i Boscos.

El regidor d'Espais Públics, José Luis Martín, ha destacat que «cap persona ha resultat ferida a la via pública» i ha informat que ahir a la tarda «es van activar vuit voluntaris de Protecció Civil, que van procedir a tallar arbres malmesos, i es va reforçar el servei de neteja».

En relació a la pèrgola del Parc de les Granotes, Martín ha informat que «en dos o tres dies s'haurà retirat tot» i, posteriorment, «es procedirà a la seva reconstrucció».Per la seva banda, el gerent del restaurant que es troba en l'espai de la pèrgola que ha caigut, Jano Balcells, ha dit que «el passat diumenge vam acabar la temporada i no tornarem a obrir fins a la Setmana Santa, per la qual cosa la concessionària disposarà de temps per posar tot a punt». Balcells ha recordat que «el passat estiu» es va produir un episodi similar al del dimecres «i no va passar res».

«L'Ajuntament ens ha dit que per a la pròxima temporada estarà tot arreglat i nosaltres ja ens hem posat en contacte amb l'assegurança perquè hem patit algun desperfecte, com tendals trencats, ja que teníem tot el material recollit», ha conclòs Balcells.

tracking