Diari Més

Societat

Un matrimoni francès perd el cotxe a Tarragona i el troba un mes més tard

La Guàrdia Urbana l’ha localitzat a l’avinguda Andorra, on l’home havia aparcat el cotxe el 23 de setembre amb l’equipatge i les pertinences a dins

El vehicle s'ha estat gairebé un mes a l'avinguda Andorra i ara l'han traslladat al dipòsit municipal.

Un matrimoni francès perd el cotxe a Tarragona i el troba un mes més tardGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribar a una ciutat per passar uns dies de vacances i trobar l’hotel pot arribar a ser un problema. Però aparcar el vehicle a un carrer i no recordar quin és, encara ho pot ser més. Això és exactament el que li va passar a un matrimoni francés que va aparcar el seu Mercedes a Tarragona el 23 de setembre i que l’ha recuperat gairebé un mes més tard. A banda de la Guàrdia Urbana, una de les persones que ha ajudat als francesos a trobar el cotxe ha estat el Carles Segarra, propietari de l’hotel Urbis, establiment on es va allotjar durant tres dies el matrimoni.

23 de setembre. Santa Tecla. El centre de Tarragona es col·lapsa. El matrimoni francès entra a la ciutat i circula pels carrers que no estaven tallats pels actes festius fins arribar a les portes de l’hotel Urbis. S’aturen per descarregar l’equipatge, però diversos vehicles esperen impacients i fan servir el seu clàxon. «L’home es va atabalar perquè tenia el cotxe mal aparcat i va decidir anar a deixar-lo a un altre lloc», explica Segarra. La dona l’espera a l’interior de l’hotel i l’home torna a pujar al vehicle.

Després de recórrer diversos carrers, encara congestionats per la multitud de vehicles que hi havia circulant, l’home aconsegueix estacionar. Tot seguit, comença a caminar per buscar l’hotel amb l’objectiu de relaxar-se i treure l’equipatge del Mercedes el dia següent «amb tranquil·litat», diu Segarra. Però va ser en aquell precís instant quan van començar els problemes pel matrimoni francès.

L’home, que havia estat durant molta estona buscant una plaça d’aparcament, es va desorientar. No trobava l’hotel ni en recordava el nom. Finalment, agents de la Guàrdia Urbana el van acompanyar fins a l’hotel Urbis, on l’esperava la seva dona. Van passar la nit a una de les habitacions de l’establiment del Mercat Central i, en aixecar-se, van decidir anar a buscar el cotxe per treure les maletes. «Però l’home no el trobava per cap lloc. No tenia ni idea d’on era el Mercedes», explica Segarra.

El matrimoni francès havia decidit passar tres dies a Tarragona abans de posar rumb a Peñíscola, lloc on volien acabar de passar les seves vacances abans de tornar a França. «Com no van trobar el cotxe, van haver de posar-se en contacte amb la seva asseguradora, que els va deixar un cotxe de lloguer per anar fins a Castelló», detalla Segarra. Abans de marxar, Guàrdia Urbana i el mateix Segarra van acompanyar l’home a donar tombs per Tarragona, però no va haver-hi sort. «Creien que l’havien robat i que ja estava camí del Marroc», assegura l’amo de l’Urbis.

Camí de França, van aturar-se a Tarragona per saber si havia aparegut el vehicle, però no van tenir sort. Finalment, i després de gairebé un mes estacionat a l’avinguda Andorra, agents de la Guàrdia Urbana han trobat el vehicle. «Quan he trucat al matrimoni per comunicar-los la bona notícia no s’ho creien. Ells donaven per perdut el cotxe», assegura Segarra. Ara, el Mercedes es troba al dipòsit de vehicles de la ciutat esperant que els seus amos tornin a buscar-lo. A l’interior, encara hi ha les maletes i les pertinences dels propietaris. De ben segur que la propera vegada que viatgin, faran servir el GPS per aparcar.

tracking