Diari Més

Comença la convocatòria dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona

Els treballs es poden presentar fins al 15 de gener i el lliurament tindrà lloc a Tarragona el proper mes de maig

Foto de família en acabar l'entrega del la 26a edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona arriben a la 27ª edicióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta setmana s'ha obert la convocatòriade la 28a edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Els treballs es poden presentarfins al 15 de gener de 2018 i el lliurament tindrà lloc a Tarragona el proper mes de maig, en un acte que s’anunciarà prèviament.

Com ja és habitual des de l’any 2011, els premis seguiran la línia marcada de les darreres sis ocasions i constarà dels següents premis:

  • 28è Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, dotat amb 21.000€ i l'edició corre a càrrec d’Angle Editorial. Per optar a aquest premi lesnovel·les han d'estar escrites en català, hande ser de tema lliure iamb un mínim de 150 pàgines.
  • 18è Premi-beca de traducció Vidal Alcover,té la característica de premi-beca yestà dotat amb 12.000€,l’edició de les obres corre a càrrec d’Edicions de 1984.S’hi poden presentar projectes de traducció al català d’obres literàries que, per la seva com­plexitat i importància i per la dedicació que comportin, impliquin la necessitat d’un ajut econòmic per ser duts a terme.
  • 11è Premi de narrativa curta per Internet Tinet, dotat amb 1.000€ per la Diputació de Tarragona. Per optar a aquest premi es poden presentar contes en català, de tema lliure, d’entre 3 i 6 pàgines; l’edició de l’obra guanyadora junt a 14 finalistes corre a càrrec de Cossetània Edicions.

La darrera edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona va aplegar unes 400 obres literàries presentades.

Per a més informació, podeu consultar-ho AQUÍ

tracking