Diari Més

Villamayor assumeix la regidoria de Seguretat i Floria torna a Cultura

Els canvis després de la dimissió de Prats també donen a Josep Acero la regidoria de Protecció Civil

La regidora Begoña Floria va declarar el mes de gener del 2017.

La regidora Begoña Floria va declarar el mes de gener del 2017.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cartipàs municipal canvia. Després de la dimissió del regidor d’Units per Avançar, Josep Maria Prats, la regidoria de Cultura quedava enlaire. El democristià va deixar el càrrec després de les càrregues policials del dia 1 d’octubre i no va ser fins ahir que es va anunciar qui seria el seu relleu. Cultura tornarà a mans de Begoña Floria, ja que segons informa el consistori, «l’estructura administrativa i tècnica de l’àrea està en bona part compartida per la regidoria de Festes», de la que n’és la coordinadora. Aquest moviment, però, també afecta Javier Villamayor, regidor comissionat dels Jocs. A partir d’ara, el de Bonavista assumirà també la regidoria de Seguretat Ciutadana, és a dir, la Guàrdia Urbana.

Caldrà esperar per veure quin és el full de ruta de Floria dins l’àrea de Cultura. Josep Maria Prats, per exemple, havia programat l’obertura del nou Centre d’Art el Tinglado aquest mateix mes. També havia encaminat el Pla de Biblioteques i havia projectat l’arranjament del Camp de Mart i el teatre Metropol. Floria torna a agafar la cartera de Cultura en aquesta legislatura, que sumarà a la de Festes i Patrimoni Històric.

Per la seva banda, Javier Villamayor guanyarà responsabilitats amb l’encàrrec de Seguretat Ciutadana. Fins ara es dedicava exclusivament als Jocs Mediterranis, però Villamayor haurà de liderar també la Guàrdia Urbana des del consistori. Per últim, Josep Acero, guanyarà la regidoria de Protecció Civil, que sumarà a les de Mobilitat i Accessibilitat, Domini Públic i Cases Regionals.

tracking