Diari Més

Formació

L'Hospital Joan XXIII fa formació en RCP als treballadors de Port Aventura

Prop de 100 treballadors de Port Aventura rebran el curs durant el dia d'avui

Treballadors de Port Aventura en un moment de la pràctica.

El Servei d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII fa formació en RCP als treballadors de Port AventuraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui dilluns 16 d’octubre, professionals del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona s’han traslladat a les instal·lacions del parc temàtic PortAventura World, per realitzar formació en maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP).Aquestes activitats s’emmarquen en la celebració del Dia Europeu sobre Conscienciació de l’Aturada Cardíaca.

Aquest curs està dirigit als treballadors del parc temàtic i està previst que unes 100 persones el realitzin en sessions de mitja hora. En concret, la formació consta de quatre sessions de 30 minuts, pel matí, de 9 a 11, i quatre per la tarda, de 16 a 18 hores.

També avui dilluns per la tarda, de 17 a 18 hores, el CAR Salou fa un taller d’RCP al mateix centre sanitari, dirigit a totes aquelles persones que estiguin interessades en aprendre les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

La reanimació cardiopulmonar és una tècnica emprada en casos d’aturada cardiorespiratòria i fer-la correctament ajuda a salvar vides. És una tècnica que qualsevol persona pot aprendre i permet socórrer a les persones abans que arribi el servei d’emergències mèdiques.

tracking