Diari Més

Adopció animals

Dos gossos busquen adopció a Tarragona després de la defunció del seu propietari

L’Associació GAIA Tarragona busca acollida per evitar que acabin a la gossera

La Lili és la gossa que busca adopció

Dos gossos busquen adopció després de la pèrdua del seu propietariGAIA Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Max, un encreuament de bretó amb setter de cinc anys i la Lili de tres anys han perdut recentment el seu propietari a causa de una malaltia incurable. El Josep, veí de Tarragona, quan estava molt malalt se sentia molt preocupat per quin seria el destí dels seus dos companys. L’Associació GAIA Tarragona ha decidit intentar trobar-los una nova llar per evitar que acabessin a una gossera el mateix dia que l’empresa de recollida anava a emportar-se’ls. L’entitat, que no disposa de refugi propi, necessita trobar una llar per poder fer-se càrrec.

Fonts de l’associació de protecció animal asseguren que «coneixíem al Josep perquè el veiem passejar els gossets i sabem que no hagués desitjat que acabessin a una gàbia tristos i desorientats, per això hem fet un esforç per fer-nos càrrec del cas però encara no hem trobat acollida per ells i ens urgeix» i afegeixen que «ens agradaria que la gents’impliqués i entre tots poguéssim ajudar que la història d’aquests dos animals acabi bé tal com al Josep li hagués agradat».

Els dos gossos es donen en adopció preferiblement junts però també separats. Ambdós tenen un caràcter molt bo i dòcil, segons expliquen. GAIA Tarragona recorda que si hi ha algú interessat poden contactar directament amb l’associació a través del correu electrònic: gaiatgn@gmail.com.

El Max és un dels dos gossos que busquen adopció.

Dos gossos busquen adopció després de la pèrdua del seu propietariGAIA Tarragona

tracking