Diari Més

Empresa

Repsol millora les instal·lacions de Tarragona per produir plàstics sanitaris

S’han realitzat inversions a la planta tarragonina per complir amb la normativa del sector

Imatge aèria del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Repsol millora les instal·lacions de Tarragona per produir plàstics sanitarisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La planta de Repsol a Tarragona s’ha renovat degut a l’aposta que l’empresa ha fet pels plàstics sanitaris. Al complex tarragoní Repsol ja fabricava materials utilitzats per a dispositius mèdics com catèters, ampolles d’irrigació o mascaretes però recentment s’han realitzat diverses inversions per tal de garantir els processos 100% nets i adaptar-se a la normativa d’aquest sector.

A les instal·lacions de Tarragona aquestes inversions s’han destinat a les unitats de Polietilè de Baixa Densitat i de Polipropilè i, de cara a finals d’any, es completen les realitzades a les de Polietilè d'Alta Densitat. El Complex Industrial de Repsol, a més, s’ha adaptat per extremar la neteja i disminuir, així, la possibilitat de contaminacions creuades. També s’ha dut a terme una formació i sensibilització del personal per tal d’adaptar-se als protocols i operatives que requereixen aquests materials sanitaris.

Aquesta aposta s’ha pogut dur a terme gràcies a un Pla de Transformació del Negoci de Química, que també ha suposat una aposta per la reducció de costos, l’eficiència i la diversificació. Amb aquest pla Repsol ha aconseguit inversions significatives, com la que al 2016 va permetre la instal·lació d’una nova columna de destil·lació que ha permès a Repsol millorar algunes de les fases de treball amb la matèria primera.

tracking