Diari Més

La TAP es vesteix amb l'ambient de l'Oktoberfest

La tradicional festa alemanya arriba a Tarragona per primera vegada

Ambient a l'Oktoberfest a la TAP.

Oktoberfest a TarragonaGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cerveses, salsitxes i frankfurts de tota mena, música i un gran ambient omplen la Tarraco Arena Plaça des d’aquest dimecres. La primera edició de l’Oktoberfest a Tarragona ha tingut molt bona acollida entre el públic que, principalment, ha omplert la TAP en horari nocturn.

Des d’aquest dimecres i fins diumenge, l’antiga plaça de braus tarragonina s’ha convertit en una porta d’entrada al món i la cultura alemanya de la mà de la festa més famosa del país teutó. El protagonisme estel·lar ha recaigut en les grans gerres de tot tipus de cerveses, tant d’Alemanya com d’Espanya. L’Oktoberfest tarragoní, però, també ha comptat amb la gastronomia tradicional de la mà de prop d’una vintena de plats en els que l’ingredient estrella han estat les varietats de salsitxa com el frankfurt i el bratsburk. En aquest sentit també ha tingut bona acollida el concurs de menjar frankfurts que s’ha celebrat de manera diària, en diversos horaris, durant aquests dies.

Durant els dies de l’Oktoberfest no tot ha estat menjar i beure, ja que a la TAP s’hi han ofert activitats com tallers de tiradors de cervesa i animació musical que ha permès allargar la festa fins ben entrada la matinada.

tracking