Diari Més

Seguretat

La Guàrdia Civil a Tarragona subhastarà, el pròxim 23 d'octubre, 621 armes

La gran majoria són escopetes, però també hi ha pistoles i revòlvers

LEs armes estaran exposades a la comandància del 16 al 20 d'octubre.

La Guàrdia Civil a Tarragona subhastarà, el pròxim 23 d'octubre, 621 armesGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dilluns, 23 d'octubre, la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona procedirà a la subhasta d'un total de 621 armes que estan en el seu poder. La cita, pels interessats, és a les 9 del matí a les dependències policials, al carrer Maria Aurèlia Campany, 6, a la zona de Joan XXIII.

La subhasta es farà per lots. En total, sortiran al millor postor 492 escopetes, 39 carabines, 12 rifles, 51 pistoles, 19 revòlvers i 8 armes d'avantcàrrega. La subhasta es farà en la modalitat de 'Plego' i hi podran concórrer totes aquelles que disposin de llicència d'armes.

Les armes estaran exposades prèviament, del 16 al 20 d'octubre, de les 9.ooh a les 13.00 h a la mateixa comandància. Els interessats hauran de realitzar l'ingrés d'una fiança i el posterior pagament sencer a laCajaGeneral deDepósitos, a la delegació d'Hisenda.

En el cas que per a un mateix lot hi hagi dues propostes al mateix preu, els interessats, o els seus representants, hauran de personar-se a l'acte de subhasta, el dia 23. Allí es resoldrà la subhasta amb les diferents licitacions, que seran en increments mínims d'un euro, denominada 'licitació al més-dient'.

tracking