Diari Més

Municipal

Aquest 12 d'octubre només podran accedir a l'Ajuntament de Tarragona els regidors

La CUP denuncia que s'ha prohibit l'accés a funcionaris, personal eventual o laboral

Els regidors de la CUP, el passat 3 d'octubre, van accedir a l'Ajuntament i van penjar una estelada.

Aquest 12 d'octubre només podran accedir a l'Ajuntament de Tarragona els regidorsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha prohibit que qualsevol treballador municipal, sigui funcionari, eventual o laboral, pugui accedir aquest dijous, 12 d'octubre, 'FiestaNacionalde España', a les dependències municipals. Aquest accés només estarà permès als consellers municipals, tot i que hauran de signar un document de registre d'entrada.

Aquests són els acords adoptats a l'última Junta de Portaveus Municipal, mesures adoptades davant l'eventualitat de personal que volgués treballar per incomplir la festa del 12 d'octubre.

Els consellers municipals de la CUP ja han anunciat la seva intenció d'assistir a treballar aquest dijous, tot i que han expressat les seves queixespels, «obstacles i l'impediment a assessors i assessores de poder treballar».

El grup municipal de la CUP, que ha recordat que el dia de laFiestaNacional no tenen «res a celebrar», i ha afegit que d'acord amb el que es va tractar a la Junta de Portaveus i durant el plenari municipal, els canvis anunciats en els dies no hàbils es referien a l'obligació de signar un registre d'entrada.

El grup municipal cupaire, però, considera «inadmissible» que s'hagi prohibit l'entrada del personal eventual.

Un altredels condicionants imposats per l'Alcaldia per als dies festius és que l'accés a les dependències municipals es realitzi des de la Rambla Vella.

tracking