Diari Més

Medi Ambient

Tarragona instal·la 12 contenidors roses amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

Per cada quilo d'envasos de vidre que es dipositi en els contenidors es donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer

La consellera de Neteja i Medi Ambient, Ivana Martínez, i la gerent d'Ecovidrio a Catalunya, Sílvia Mayo aquest 10 d'octubre durant la presentació de la campanya.

Tarragona posa 12 contenidors roses amb motiu del Dia Mundial del Càncer de MamaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest 10 d'octubre s'ha presentat la campanya 'Recicla Vidre per elles' amb motiu del Dia Mundial de Càncer de Mama el 19 d'octubre. A la presentació, que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Tarragona, han assistit, la consellera de Neteja i Medi Ambient del consistori, Ivana Martínez, i la gerent d’Ecovidrio a Catalunya, Sílvia Mayo.

Des d'avui i durant les properes setmanes, 12 contenidors roses estaran ubicats en punts emblemàtics de Tarragona, concretament a la plaça de la Font, la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau, la Rambla de Campclar, la plaça de la Constitució de Bonavista, la plaça de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada i la plaça de l’església de Sant Salvador.

La iniciativa té com objectiu mobilitzar els ciutadans a reciclar vidre i contribuir amb una causa solidària i lluitar contra el càncer de mama.

Per cada quilo d'envasos de vidre que els ciutadans dipositin en els contenidors, l'empresa Ecovidrio donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer. En aquest sentit, la consellera Ivana Martínez, ha assenyalat que «tres ampolles de vidre pesen quasi un quilo, això vol dir un euro de donació. La nostra ciutat és molt solidaria, així ho ha demostrat moltes vegades, i desitgem que ara ho torni a ser per la lluita contra el càncer de mama».

La campanya s'ha estès per 18 ciutats de l’Estat per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, el nombre total de contenidors instal·lats és de 146 contenidors.

tracking