Diari Més

Oci

La Part Alta es tornarà a omplir de festa i artesania amb el 23è Mercat Medieval

La fira se celebrarà del 12 al 15 d’octubre

Imatge d'arxiu de l'anterior edició del Mercat Medieval de Tarragona.

La Part Alta es tornarà a omplir de festa i artesania amb el 23è Mercat MedievalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Medieval de Tarragona torna, del 12 al 15 d’octubre, per omplir de festa i artesania el Pla de la Seu i els carrers del voltant. Enguany la fira arriba a la seva 23a edició i se celebrarà del 12 al 15 d’octubre en horari de 10h a 22h. La Part Alta acollirà així parades artesanes que vendran productes com joieria, joguines de fusta, objectes per a la llar, accessoris i complements i productes d’alimentació. També es podrà gaudir d’una herbolària, paradetes de lectura del tarot o la tradicional Taverna Medieval.

A més, s’han programat tot un seguit de jocs tradicionals, cercaviles, malabars i ballades de gegants. El divendres dia 12 a les 12h, el Joglar de la Bota recorrerà els carrers del Mercat Medieval amb la seva música tradicional per arpa màgica. A la tarda, a les 19h, hi haurà la Cercavila amb la kobla del Taulell i la Bola Màgica de la Bota.

La tarda de divendres dia 13 també es podrà gaudir de música medieval. Dissabte, durant tot el dia, hi haurà corrupies (un mètode tradicional per trobar la sort) i jocs tradicionals amb colla de diables del Creixell en dues sessions, de les 11h a les 14h, i de 17h a 22h. La tarda es complementarà amb una Cercavila del grup Sons de la Cossetània. L’últim dia del Mercat Medieval, el diumenge dia 15, es destinarà el matí a la trobada de Gegants Medievals i la tarda a la Cercavila de la Kobla del Taulell.

tracking