Diari Més

Oci

L'Oktoberfest, la festa de la cervesa per excel·lència, arriba a la TAP

Els assistents podran gaudir de diferents varietats de cervesa, especialitats gastronòmiques, concursos i activitats per totes les edats de l’11 al 15 d’octubre

L'esdeveniment se celebrarà de l'11 al 15 d'octubre.

L'Oktoberfest, la festa de la cervesa per excel·lència, arriba a la TAPwww.oktoberfesttarragona.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà, de l’11 al 15 d’octubre, l’Oktoberfest, la festa de la cervesa més coneguda. Els assistents podran gaudir de diferents varietats de cervesa i també de propostes culinàries que es combinaran amb tallers, concursos i música en directe. L’esdeveniment, apte per tots els públics, serà d’entrada gratuïta.

L’Oktoberfest permetrà als tarragonins degustar diverses varietats de cervesa i tastar especialitats alemanyes de menjar, com frankfurts, bratwurst, amanida Kartoffel, brètzels, entre d’altres. També hi haurà concursos d’aixecament de gerres i de menjar frankfurts, tallers per aprendre a servir cervesa amb tirador i propostes pels més petits en una zona reservada per a ells. Tot plegat s’amenitzarà amb música.

L’Oktoberfest a la TAP de Tarragona està organitzada per Pleisure, productora d’esdeveniments, responsable de la Biergarten (Festa de la Cervesa), la Festa de Cap d’any al Poble Espanyol de Barcelona i de The Shopping Night Barcelona 2017, entre d’altres.

tracking