Diari Més

Convocada una 'manifestació' a SPiSP perquè el conflicte català deixi d'afectar Los Simpson

Antena 3 ha relegat la sèrie a Neox per poder allargar els informatius i això ha provocat queixes dels fans

Cpnvocatòria de la manifestació a Facebook.

Convocada una 'manifestació' a SPiSP perquè el conflicte català deixi d'afectar Los SImpson

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'humor no s'ha perdut malgrat la complicada situació que es viu a Catalunya. Tres joves,Adrián, Ivan i JoséÁngelBiel han decidit convocar, amb un'esdeveniment, a Facebook, una manifestació a Tarragona per reclamar el retorn de l'emissió de la sèrie de dibuixos animats 'LosSimpson' a Antena 3.

En poques hores hi havia al voltant d'una quarantena de persones que havien confirmat la seva assistència i prop de 80 hi estaven interessades. La concentració, segons l'esdeveniment programat, es faria al carrer Institut de Sant Pere i Sant Pau.

D'acord amb la convocatòria, la motivació és: «Debidoa laproblemáticaqueseestaviviendoenCataluñalosúltimosdías, nosvemosobligadosarealizaresteevento, enel quesesolicitaque Mariano RajoyyCarles Puigdemontsereúnande inmediatopara solucionardichaproblemática.Seaconsejallevar a lamanifestaciónbanderasdelosIsotosdeSpringfild.»

La manifestació, doncs, reclama diàleg entre el president del govern espanyol i el català, encara que, en aquest cas, l'objectiu sigui aconseguir una 'pau social' que torni a la normalitat l'emissió de la sèrie a la TV.

La repercussió del canvi d'ubicació de 'LosSimpson' fins i tot va obligar la cadena de televisió a emetre un comunicat per explicar-se. Finalment, les peripècies de la família groga a passat a emetre's de dilluns a divendres aNeox, amb doble capítol, de14:00 ha15:00 h. Antena 3 en mantindrà l'emissió habitual els dissabtes i els diumenges.

La convocatòria a SantPerei Sant Pau on es reclama diàleg, en realitat contraprograma la que també s'ha convocat a la mateixa hora, les 12 del migdia, a la plaça de la Font per part de #Parlem#Hablemosi a la qual donen suport els socialistes tarragonins. Aquesta convocatòria, que demana anar-hi vestit de blanc, també reclama una solució dialogada al conflicte.

tracking