Diari Més

Empreses

L'empresa BASF ha estat present en Expoquimia en quatre sectors

Ha presentat diverses novetats, com un suplement alimentari que rebaixa els nivells de colesterol

Participants de l'empresa BASF en Expoquimia, on han tingut una destacada presència.

L'empresa BASF ha estat present en Expoquimia en quatre sectorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa BASF ha presentat en el saló internacional Expoquimia 2017, que acaba divendres, solucions innovadores que contribueixen a l’economia circular, l’alimentació saludable i al transport i la construcció sostenibles. La presència de la multinacional, en el certamen, s’ha emmarcat a l’espai Smart Chemistry Smart Future, promogut per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE). Aquesta és l’edició amb major presència de la companyia que, a més, ha estat present en salons paral·lels com Eurosurfas o Cosmetorium, donant resposta a les necessitats econòmiques, socials i mediambientals de la societat present i futura.

BASF ha presentat dues novetats. En alimentació saludable, Caffinno Cardio, un suplement alimentari que rebaixa els nivells de colesterol. En packaging intel·ligent ha fet el mateix amb les càpsules compostables i biodegradables, desenvolupades amb material ecovio per a Cafès Novell. Ambdues innovacions giren al voltant del consum del cafè i han estat presentades en format de Tech Talks el dimecres 4.

Jordi Simón, expert en plàstics i responsable de vendes d’ecovio, i Josep Novell, propietari al costat dels seus germans de Cafès Novell, han parlat de les noves càpsules compostables desenvolupades conjuntament i fabricades, per a Cafès Novell, amb ecovio de BASF. Es tracta d’un polímer biodegradable i compostable segons la norma EN 13432. La seva estructura molecular permet que els microorganismes ho digereixin sota condicions de compostatge industrial en 12 setmanes. Per això, una vegada usades, s’haurien de dipositar en el contenidor de residus orgànics.

Caffino Cardio és una innovadora alternativa cardiosaludable al cafè, que va ser presentada per Miguel Bender, expert en nutrició humana de BASF, i Xavier Sáez, director de Mediterranea Sigui Innova, empresa fabricant.

Per altra banda, en el marc del World Chemical Summit, integrat en Expoquimia, Silvia Xifri, Country Manager de BASF Crop Protection, va participar en una taula rodona sobre millora de la productivitat agrícola, reducció en el desaprofitament d’aliments per deterioració i millora de la seguretat i l’eficiència en la cadena de valor dels aliments.

BASF ha estat present en diverses taules rodones en què responsables de la companyia han analitzat les característiques dels productes que el Grup ofereix en matèria d’acabats d’automòbils.

tracking