Diari Més

Convocatòria socialista, de blanc, a la plaça de la Font per defensar el diàleg

La concentració està prevista per aquest dissabte a les 12 i la idea ha sorgit d'un moviment cívic denominat #Parlem #Hablemos

Imatge del cartell que s'ha difós de la convocatòria.

Convocatòria socialista, de blanc, a la plaça de la Font per defensar el diàleg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC de Tarragona s'ha sumat a la convocatòria general que ha realitzat el moviment cívic #Parlem#Hablemosi demana als seus simpatitzants, afiliats i aquelles persones que estiguin d'acord amb la necessitat de diàleg entre el govern de Madrid i el català, que participinen laconcentració prevista aquest dissabte a la plaça de la Font.

La convocatòria ha sorgit d'un moviment cívic que, sota el lema de #Parlem#Hablemos, ha utilitzat les xarxes socials per a reclamar la via del diàleg. Elmovimentno ha explicitat el seuorigen. De fet, en una piulada d'aquest dijous, la regidora socialistaBegoñaFloria, cridava a participar-hi tot i que afirmava que desconeixia d'un havia sorgit la idea.

A la seva pàgina oficial a Facebook, creada el passat 3 d'octubre, #Parlemno explica el seuorígen, i només explicita una mena de declaració d'intencions: «Nosquierenenfrentados,peronuestramayorrebeldíaseráhablaryentendernosentrenosotros, lagente». De tota manera, el 'Parlem' ha estat un missatge recurrent dels socialistes al llarg dels últims dies.

Els convocats, davants els ajuntaments d'arreu de Catalunya, demanen que els que assisteixin ho facin vestits de blanc. El lema és: «Espanya és millor que els seus governants».

tracking