Diari Més

Caos circulatori a Tarragona a causa dels talls i les manifestacions per la vaga general

L'acció de piquets ha provocat talls tant a la ciutat de Tarragona com en diverses carreteres de la demarcació

Una barricada amb fogueres talla el Pont de Santa Tecla des de la plaça Europa.

Caos circulatori a Tarragona a causa dels talls i les manifestacions per la vaga generalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caos circulatori al Camp de Tarragona i a la ciutat de Tarragona a causa de l'acció dels piquets en el marc de la vaga general i l'aturada del país d'aquest 3 d'octubre. Pel que fa a la ciutat, diversos punts es troben tallats pels manifestants, que han bloquejat els tres ponts d'accés a Tarragona, a la Part Alta i al centre de la ciutat, a la plaça Imperial Tarraco.

Els piquets han fet una barricada i diverses fogueres al quilòmetre 18 de la T-11 que talla el pont de Santa Tecla des de la plaça Europa. Diversos furgons de Policia Nacional i alguna patrulla dels Mossos d'Esquadra han fet cordó policial davant dels manifestants. Els piquets també han fet una barricada que talla el pont de la Tabacalera i el pont del Francolí, per la qual cosa s'han tallat els tres ponts d'accés a la ciutat.

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han tallat l'accés a la Imperial Tarraco just davant de l'estació d'autobusos de Tarragona per l'acció de Piquets a la Imperial. Per aquest mateix motiu, la Guàrdia Urbana ha tallat l'Avinguda Roma a l'alçada del Parc Central, ja que els vehicles no poden continuar fins a la Imperial Tarraco.

Els veïns de la Part Alta també han tallat l'accés a la zona per diversos punts, com el portal del Roser. Hi han penjat una pancarta en la qual s'hi pot llegir «contra la repressió, vaga general».

Pel que fa a la resta del Camp de Tarragona, cal destacar que hi ha afectacions a l'N-240 a Valls per manifestacions i a la C-37 al polígon de Valls, situat entre Valls i el Pla de Sant Maria, per l'acció de piquets. Durant la matinada, els piquets ja havien fet una barricada amb pneumàtics que la Policia Nacional ha retirat.

Per altra banda, l'acció dels manifestants també ha produït talls al quilòmetre 250 de l'AP-7 a l'alçada de Constantí, a la rodona de Torredembarra d'accés a l'AP-7 i al punt quilomètric 1.199 de la N-340 a l'alçada de l'Arboç. A més, hi ha retencions a l'A-7 a la Canonja per una marxa lenta.

Cal destacar que els talls a les carreteres s'estan produint arreu del territori Català i hi ha diverses autopistes col·lapsades. Un exemple és l'AP-7 tallada a Vilafranca del Penedès en direcció Barcelona, on s'estan produïnt llargues retencions de vehicles.

tracking