Diari Més

Oci

L'Espai Jove Kesse enceta la temporada de tardor amb un total de 45 activitats

S’incorporen propostes, com l’Aula de Joves Artistes o una de cinema i fotografia

Imatge d'arxiu d'una de les activitats de Tarragonajove.

L'espai Kesse programa un taller per promoure l'optimismeAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Jove Kesse desperta un nou curs erigint-se com a centre educatiu i cultural de referència pel desenvolupament d’habilitats socials i personals de les persones joves. Amb aquest nou paradigma, el casal de joves de la ciutat, promou el desplegament d’un projecte intern centrat en l’establiment d’aules temàtiques conduïdes per professionals de cada àmbit i amb la intenció de constituir fórmules d’experimentació i d’intercanvi cognitiu entre les persones participants. La regidora de Joventut, Ivana Martínez, destaca que es tracta de 45 activitats i actes totalment gratuïts, dirigit a joves de 12 a 35 anys. En total, 1.800 places.

Enguany, es consoliden aquestes aules temàtiques a l’Espai Jove Kesse i prenen força, elaborades segons els interessos i demandes dels i les joves que promouen l’equipament. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte (de dos quarts de set a vuit de la tarda), es donarà pas a novetats en aquest bloc d’aules com els grups de coach personal, conversa en anglès, joves artistes, cinema i fotografia, creació i autoproducció d’espectacles i manualitats.

A més d’aquest bloc essencial d’aules temàtiques, la temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com el taller de còmic. En la mateixa línia de programació, es manté la col·laboració amb el Festival Internacional de Teatre Màgic, aportant un taller de d’improvisació amb màgia i un espectacle final on s’hi reunirà el bo i millor de la màgia dinamitzat pel Mag Gerard. En el camp de l’esport, cal destacar també un curs de body combat que inclou vuit sessions destinades a noies de 12 a 20 anys amb l’atribut de treballar la consciència del propi cos.

tracking