Diari Més

La policia reté el propietari de la pastisseria Conde després d'entregar una comanda

Sortia de dependències municipals i agents de paisà l'han retingut al voltant de les sis del matí

El propietari d elapastisseria Conde, Josep Gonzàlez Català.

La policia reté el propietari de la pastisseria Conde després d'entregar una comandaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tarragoní Josep Gonzàlez Català, propietari de PastisseriaConde del carrer Comte de Rius, ha patit un episodi lamentable a primera hora del dia, quan va anar a repartir una comanda d'esmorzar a la televisió local Tac 12. Eren cap a les sis del matí quan «un cotxe que venia contra direcció s'ha creuat davant del meu, una parella de policies de la secreta han vingut cap a mi i, després de mostrar-me les plaques, m'han fet preguntes. M'hantractat amb respecte, però un d'ells amb fatxenderia».

Tot ha succeït «quan he sortit d'entregar la comanda i m'han preguntat què havia fet en unes dependències municipals». Gonzàlez Català va relatar que «jo anava amb la roba de feina i no portava el DNI al damunt. A més, no he anat amb la furgoneta amb els anagrames de l'empresa, sinó amb un cotxe particular».

Gonzàlez Català va estar «una bona estona amb ells, mentre comprovaven les dades que els havia donat. M'he sentit retingut i, per altra banda, no s'handisculpat en cap moment». El pastisser tarragoní ha afirmat que «m'he sentit com en els anys setanta i estic molt disgustat per aquesta actuació i per tot el que està passant, però molt orgullós de la meva gent de Tarragona que està tenint un comportament cívic, molta d'ella passant tota la nit als col·legis».

Després del que ha patit, «tinc més ànims ara, a la tarda, que al matí, i m'entorno a donar suport a la gent que està als col·legis». Gonzàlez Català va aprofitar «per dir a la gent que ha estat colpejada que són els meus germans, els meus ciutadans».

tracking