Diari Més

La Policia s'emporta les urnes de Sant Pere i Sant Pau, el Comte de Rius i de Campclar

Els regidors de la CUP de Tarragona s’enfronten als agents espanyols

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les actuacions policials per part del cos espanyol també s’han produït en diversos punts de Tarragona. A l’institut Sant Pere i Sant Pau la Policia Nacional ha intentat establir un cordó policial, moment en que s’han viscut escenes de tensió. Al col·legi tarragoní, on hi havia els regidors de la CUP de Tarragona Laia Estrada i Jordi Martí, els agents s’han enfrontat amb alguns dels assistents que es resistien pacíficament. Després d’entrar per la força, s’han endut algunes de les urnes que hi havia a l’interior del centre educatiu. A l’exterior, han establert un cordó policial amb un gran nombre d’agents.

A l'institut Comte de Rius també hi ha hagut actuació policial, amb agents que han entrat per la força. Després d'irrompre tirant la porta a terra, s'han desplegat per l'institut buscant urnes. Molta de la gent concentrada en aquest col·legi electoral ha respost amb una forta cridòria als agents de la Policia Nacional que abandonaven l'IES amb les urnes i el material requisat.

La Policia Nacional ha retirat les urnes del Centre Cívic deCampclar, un barri dels afores de Tarragona. Un dels apoderats de la taula electoral, en declaracions a Efe, ha explicat que «han vingut uns quaranta antiavalots completament equipats i s'ho han emportat tot». A l'interior del centre hi havia una vintena de persones que han vist com «tot ha passat molt ràpid, no hem tingut ni temps de demanar els seus números de placa per aixecar acta».

Aquest col·legi electoral ha quedat totalment inoperatiu, encara que prossegueix obert el de l'institutCampclar. Els antiavalots també han intentat irrompre en aquest centre, encara que els han tancat les portes i no han pogut entrar.

alt

La Policia al SPiSP

tracking