Diari Més

Veïnal

L'AV Maria Crisitina lluita contra «el mal aspecte del barri a causa dels excrements de gossos»

L'associació de veïns tarragonina ha impulsat una campanya de sensibilització, civisme i conscienciació perquè els propietaris recullin les defecacions dels seus gossos

Imatge d'arxiu de l'Avinguda de Maria Cristina.

L'AV Maria Crisitina lluita contra «el mal aspecte produït pel excrements de gossos»Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns Maria Cristina i voltants de Tarragona ha impulsar una campanya per conscienciar als amos dels gossos del barri de la importància de recollir els excrements i netejar els orins de les seves mascotes. Amb aquesta iniciativa l’associació vol aconseguir reduir i fins i tot eliminar el nombre d’orins i excrements de la via pública per «combatre l’aspecte de brut que presenten la majoria de carrers dels nostre entorn».

Per tal de mantenir el barri net i conscienciar als veïns de la zona, l’entitat farà difusió de la campanya tot enganxant cartells en botigues i altres punts del barri. En el cartell s’explica la importància de recollir els excrements i orins dels animals per mantenir el barri net i respectar la via pública. També es recomana als propietaris dels gossos no deixar que les seves mascotes orinin en façanes, mobiliari públic, fanals o portes d’accés. A més, s’informa que no recollir els excrements dels gossos suposa una falta greu penada amb una multa de 300 euros.

El col·lectiu veïnal ha informat que farà arribar aquesta iniciativa al Departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona i que estan preparant una nova campanya relacionada amb la neteja de deixalles i brossa al barri.

tracking