Diari Més

Policial

Acaba a la presó després de cometre un furt quan sortia del jutjat per un altre robatori

Dissabte l'havien detingut a Salou i diumenge va prendre-li una bossa de mà a una dona quan acabava de sortir dels jutjats

El lladre va robar una bossa de mà quan acabava de sortir dels jutjats.

Acaba a la presó després de cometre un furt quan sortia del jutjat per un altre robatoriGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts va ingressar a presó un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou que, en menys de 24 hores havia estat detingut per dos furts a Salou i un robatori amb violència a Tarragona.

Agents dels Mossos d'Esquadra l'havien detingut per primera vegada dissabte passat quan, al voltant de les 18.30 h, en un pàrquing de Salou, un home que estava descansant a l'interior del seu vehicle es va despertar i va trobar-se un home regirant la guantera del cotxe. La víctima va increpar el lladre, que va agafar-li el mòbil abans de sortir corrents.

Dues hores més tard, els Mossos d'Esquadra van ser requerits en un hotel de Salou per un incident. Uns clients tenien retingut un home que, segons els turistes, els acabava de robar. El lladre haviaentrata un dels apartaments llogat per les víctimes aprofitant que la porta era oberta. De l'interior, segons apunten fonts de la policia catalana, s'hauria endut una cartera amb documentació, 20 lliures esterlines i un telèfon mòbil.

Quan van arribar al bar de l'hotel, on tenien retingut el lladre, els Mossos van observar que era la mateixa persona que hauria robat el mòbil al pàrquing.

Diumenge al matí, el detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Però mitja hora més tard de sortir dels jutjats a Tarragona, un ciutadà va alertar als mossos perquè havia vist com un home robava a una dona una bossa de mà a la rambla President Lluís Companys.

Es tractava de la mateixa persona que havia sortit del jutjat. Segons el testimoni, el lladre havia pujat al cotxe de la víctima i, tot seguit, havia sortit corrents amb la bossa de mà. Durant la fugida, segons expliquen els mossos, hauria agafat alguna cosa de l'interior de la bossa abans de llençar-laa terra.

ElsMossos van aconseguirlocalitzarel lladre a l'avinguda Roma. En l'escorcoll van trobar els diners de la víctima i li van poder retornar.

Al detingut li consten 12 antecedents policials per delictes contra el patrimoni.

tracking