Diari Més

Successos

Ataca amb brossa i runa els jutjats penals de Tarragona com a 'revenja'

Un jove llença una bossa cridant que és una bomba i després omple l'entrada d'escombraries

Imatge de l'estat en què han quedat els jutjats penals.

Ataca amb brossa i runa els jutjats penals de Tarragona com a 'revenja'Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres a la tarda, un jove d'entre 25 i 30 anys i, segons testimonis presencials, amb trets àrabs, que circulava en bicicleta, ha llençat una bossa de color verd a l'entrada dels jutjats penals ubicats al carrer Sant Antoni Maria Claret mentre cridava que es tractava d'una bomba.

A l'interior de l'edifici només hi havia personal de neteja, que han explicat al Diari Més que el jove, després de llençar la bossa, va fer mitja volta i va començar a insultar a les persones que eren allí. Segons explica una de les dones de la neteja que era allí, «va començar a insultar-nos i a cridar 'Españoleshijosde puta',tengomidineroaquí». També va fer referència a una treballadora social dels jutjats.

A més dels insults, el jove ha anat fins a uns contenidors pròxims i ha començat a agafar bosses d'escombrariesper llençar-les als jutjats. «També ha anat a una obra que hi ha al costat i ha agafat trossos de formigó que ens ha llençat a dins», afegia la treballadora. Després el jove ha agafat la bicicleta i ha marxat del lloc.

Imatge de l'estat en què han quedat els jutjats penals.

Ataca amb brossa i runa els jutjats penals de Tarragona com a 'revenja'Joan Antoni Torreblanca

tracking