Diari Més

Queixes per la 'neteja selectiva' de cartells proreferèndum a Tarragona

Un tuitaire afirma que només es treuen cartells de l'1-O i la resta es deixen encara que sigui a espais on no hi poden ser

Imatge de la paret plena de cartells on abans, a sobre, hi havia els proreferèndum.

Queixes per la 'neteja selectiva' de cartells proreferèndum a Tarragona@SantiFortuny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les diferents empaperades de cartells en favor de la celebració del referèndum de l'1 d'octubre que s'han fet a Tarragona (la primera a la Rambla Nova amb presència de la Policia Nacional) han donat molta feina als serveis de neteja que han aconseguit que en poques hores desapareguessin de la majoria de parets de la ciutat.

L'accióproreferèndummés recent és la que es va produir el diumenge passat on, sota l'organització d'Òmnium i l'ANC,esva omplir de cartells la façana del Palau Municipal de Tarragona. Allí, a la plaça de la Font, els organitzadors van repartir també cartells de totes mides i missatges que la gent va recollir per enganxar-los a diferents indrets de Tarragona.

Un usuari de Twitter,@SantiFortumy, ha denunciat aquest dimarts que els serveis de neteja de la ciutat han efectuat 'neteja selectiva'. La foto que il·lustra la seva piulada és d'una paret plena de cartells diversos, des del Mercat Medieval fins a cursos de dansa contemporània i oriental. Segons l'usuari, la paret estava completament plena de cartellsproreferèndumi la neteja de la paret només ha afectat als que feien referència a l'1-O, la resta, encara hi són.

tracking